Çeşme Belediyesinden 'İkametini al Çeşme’ye gel' kampanyası

Çeşme Belediyesinden 'İkametini al Çeşme’ye gel' kampanyası

Çeşme Belediyesi özellikle yaz aylarında nüfusun ihtiyacını karşılayabilmek için kolları sıvadı. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, 44.400 olan nüfusu 50 bine taşıyabilmek amacıyla “Birinci ikameti Çeşme’ye taşıyoruz” diyerek bir kampanya başlattı.

İzmir'de turizmin gözde kenti Çeşme’nin yaz aylarında nüfusu 1.5 milyonu aşıyor. Çeşme’de turizm sektörünü geliştirmeyi hedefleyen Çeşme Belediyesi ilçe nüfusunu 50 binin üzerine çıkararak hizmet için gelirini de arttırmayı hedefliyor. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlara seslenen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Çeşme’yi seven herkesi kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi. Nüfusun 50 binin üzerine çıkmasıyla daha kaliteli hizmet verilebileceğini dile getiren Başkan Oran, “Nüfusumuz arttığında personel kadromuzda daha kaliteli hizmet verebilecek sayıya ulaşacak. Ayrıca genel bütçe gelirlerimiz artacak ve ekonomik olarak daha da güçleneceğiz. Sevgi emek ister, haydi göreve!” diye konuştu.

'İKAMETİMİZİ ÇEŞME’YE TAŞIYORUZ'

Başkan Oran sözlerine şu şekilde devam etti: “Hepimizin de bildiği gibi ilçemizin merkez nüfusu kışın 44.500, yazları ise 1,5 milyon civarında. Bu kadar değişken bir nüfusa sahip ilçe belediyesi olarak zor şartlarda hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu yüzden Çeşme’yi seven herkesin birinci ikametini ilçemize aldırmasını istiyorum. İlçemizde özellikle pandemi sürecinde artan nüfusun ikametlere de yansımasını istiyoruz. El ele verelim nüfusumuzu arttıralım! Çeşme sevdalılarının bizi duyup kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN