Cevdet Yılmaz kimdir? Koronavirüse yakalanan Cevdet Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Cevdet Yılmaz kimdir? Koronavirüse yakalanan Cevdet Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Covid-19 salgın hastalığı vakalarında yaşanan artış dikkat çekerken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. İşte, 'Cevdet Yılmaz'ın sağlık durumu'...

'Cevdet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Koronavirüs olan Cevdet Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Bir hafta içinde dört kez test yaptıran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, corona virüsü (koronavirüs) teşhisiyle tedavi altına alındığını açıkladı. İşte, 'Cevdet Yılmaz biyografisi'...

KORONAVİRÜSE YAKALANAN CEVDET YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çekilen akciğer tomografisi sonucu kendisine yeni tip koronavirüs (corona virüsü) tanısı konulduğunu duyurdu.

Hastalığı sosyal medya hesabından duyuran Yılmaz’ın son bir haftada 4 defa test yaptırdığını söylemesi ise dikkati çekti.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Son bir haftada dört defa testim negatif çıktı. Son üç gündür yüksek ateş nedeniyle hastaneye gittim. En son akciğer tomografisi çekildi ve Covid tanısı kondu. Evde tedavime devam edeceğim. Kendim için ve tüm hastalar için dua beklerim."

2020-09-26-105244.jpg

CEVDET YILMAZ KİMDİR?

1 Nisan 1967'de Bingöl'de doğdu. Baba adı Kemal, anne adı Fatma'dır.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü birincilikle bitirdi. Yüksek lisansını ABD Denver Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde, doktorasını Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Başbakanlık DPT Müsteşarlığı Planlama Uzmanlığı, AB ile İlişkiler Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü. AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi İzleme ve Yönlendirme Komitesi Üyeliği; Ulusal Ajans, ATAUM ve Sümer Halı?da Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.

23 ve 24. dönemde Bingöl Milletvekili seçildi. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği ve Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Başkanlığı yaptı. 60. hükümette Devlet Bakanı, 61, 62 ve 64. hükümetlerde Kalkınma Bakanı, 63. hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı. AK Parti Ekonomi İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CEVDET YILMAZ KAÇ YAŞINDA?

1967 doğumlu olan tecrübeli siyasetçi, 2020 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN