Ceylan Ertem isyan etti: Gerçekten yeter artık!

Ceylan Ertem isyan etti: Gerçekten yeter artık!

Pandemi döneminde yaşadığı sıkıntıları dile getiren Ceylan Ertem, isyan etti: 1 sene daha bu şekilde yaşayamam. Maddi manevi büyük yara aldık

Bir seneyi aşkın süredir devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkileri ve yeni kısıtlama açıklamaları sosyal-ekonomik alandaki sıkıntıları artırmaya devam edecek gibi görünüyor. Salgında getirilen kısıtlamalardan en çok etkilenen sektörlerden biri de müzik sektörü ve çalışanları oldu. Şarkıcı Ceylan Ertem, kısıtlamaların getirildiği dönemde yaşadığı sıkıntıları paylaştı. Ertem, "1 sene daha bu şekilde yaşayamam. Maddi manevi büyük yara aldık" dedi.

''GERÇEKTEN YETER ARTIK!''

Ceylan Ertem de, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Bir müzisyen, bir emekçi olarak 1 sene daha bu şekilde yaşayamam. Başkalarının yanlışları sebebiyle hem manevi olarak hem de maddi olarak büyük yara almış durumdayız. Gerçekten yeter artık!" sözleriyle isyan etti. 

Ertem, Twitter hesabında ise şu açıklamalarda bulundu: 

"Arkadaşlar ben sadece kendi sesimi değil, tüm müzik emekçilerinin sesini duyurmak için yazıyorum, konuşuyorum. Sessizliğin sesi olmak için. Unutulanları hatırlatmak için. Nefretle yaklaşan kişilere de, anlayıp destek olanlara da sözüm şu; sizi sizin gibiler sevsin!"

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN