Ceylan Ertem: Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum!

Ceylan Ertem: Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum!

Alternatif müziğin sevilen sesi Ceylan Ertem, verdiği online konserde Serdar Ortaç'ı eleştirdi. Ünlü şarkıcı, "Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum. Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar ve o bu yüzden ülkesinden uzakta, kalp krizinden kaybettik. Hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum" dedi. İşte, Ceylan Ertem biyografisi...

Müzik dünyasında 'Üçüncü Yeniler' akımının temsilcilerinden Ceylan Ertem, kendine has tarzı ve şarkılarıyla ilgiyle takip ediliyor. Pop şarkılar söylese de genel dinleyiciden ziyade kendi hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, eski şarkıları seslendirdiği 'cover' çalışmaları sosyal medyada ve online müzik platformlarında sıkça paylaşılıyor.

CEYLAN ERTEM'İN SERDAR ORTAÇ SÖZLERİ

Müzik dünyasının 'Üçüncü Yeniler' akımının temsilcilerinden Ceylan Ertem, internet üzerinden verdiği canlı konserde, "Serdar Ortaç'ı görmeye dayanamıyorum. Hala popüler olmasına olumlu bir gözle bakmıyorum. Ahmet Kaya'nın kalbini kırdılar ve o bu yüzden ülkesinden uzakta, kalp krizinden kaybettik. Bu kadar güzel şarkılar yazmış değerli biriydi. Bazıları tarihe iz bırakır, bazıları da öyle olmadıkları halde para kazanır" diye konuştu. Ceylan Ertem'in sözlerine bazı hayranları destek verirken, bazıları bu görüşe katılmadıklarını dile getirdi.

ceylanertem-207622467-203657998307440-5096007730924446122-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN