CHP Kadın Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan Nazlıaka seçildi

CHP Kadın Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan Nazlıaka seçildi

CHP Kadın Kolları, Ankara Bilkent Odeon’da gerçekleşen Kurultay ile yeni başkanını seçti. Mevcut başkan Fatma Köse ile yarışan CHP Parti Meclisi üyesi ve eski milletvekili Aylin Nazlıaka, 309 oyla yeni başkan oldu.

CHP geçen ay sonunda yaptığı büyük kurultayla parti yönetimini belirlemişti. CHP Kadın Kolları da Ankara Bilkent Odeon'da gerçekleşen Kurultay ile yeni başkanını seçti.

Kurultay gününe kadar 4 olan Genel Başkan adayı sayısı, kurultayın başlamasıyla birlikte resmen ikiye indi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için mevcut başkan Fatma Köse’nin yanı sıra, CHP Parti Meclisi üyesi ve eski milletvekili Aylin Nazlıaka yarıştı.

SEÇİM SONUÇLANDI

Genel Başkanlık için kıyasıya süren yarışta Aylin Nazlıaka 309 oy, Fatma Köse ise 204 oy aldı. Alınan bu sonucun ardından CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN