CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım serbest bırakıldı

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım serbest bırakıldı

Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubu ile tartışan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef gösterilmesinin ardından tutuklanan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım serbest bırakıldı.

Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarıyla yaşadığı tartışma sonrası ailesiyle beraber gözaltına alınıp serbest bırakılan ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası savcılığın itirazı ile tutuklanan CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım 17 gün sonra serbest bırakıldı.

Eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş tahliye haberini şöyle duyurdu:

"CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09’da SERBEST bırakıldı.

Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü. 17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi. Aramıza yeniden hoşgeldin Eren."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN