CHP'den Gezi Parkı davası kararı: Kalabalık bir heyetle katılacağız

CHP'den Gezi Parkı davası kararı: Kalabalık bir heyetle katılacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 18 Şubat'ta Silivri'de görülecek Gezi Parkı davasına CHP'nin kalabalık bir heyetle katılacağını açıkladı. Gökçen, davaya ilişkin ise "Savcı, kendi siyasi görüşlerini ve kanaatlerini yazmış. Gezi davası tam bir fiyasko" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 18 Şubat'ta Silivri'de görülecek Gezi Parkı davasına CHP'nin kalabalık bir heyetle katılacağını söyledi.

Gökçen, yazılı açıklamasında, Gezi Parkı davasında, aslında ağaçlar için özgürlüğü için sokaklara çıkıp, protesto hakkını kullanan tüm vatandaşların yargılandığını belirtti.

"SAVCI, KENDİ SİYASİ GÖRÜŞLERİNİ YAZMIŞ"

Hakkında ağırlaştırılmış müebbet talep edilenlerin suç işlediğine dair tek bir delil bulunmadığını ifade edem Gökçen, "Savcı, kendi siyasi görüşlerini ve kanaatlerini yazmış. Gezi davası tam bir fiyasko. Şiddetsiz eylem üzerine tartışmak, toplantı düzenlemek, legal dernek yöneticilerinin birbirini telefonla araması ve ortak siyasi tavır için çalışmak diye suç mu olur?" ifadesini kullandı.

Gökçen ayrıca, 18 Şubat'ta Silivri'de görülecek Gezi Parkı davasına CHP’nin kalabalık bir şekilde katılacağını kaydetti.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN