CHP'den Meclis'e olağanüstü koronavirüs çağrısı

CHP'den Meclis'e olağanüstü koronavirüs çağrısı

CHP'nin sağlıkçı milletvekilleri, koronavirüs kaynaklı salgının komşu ülkelerde de yayılmaya başlaması üzerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nu olağanüstü toplantıya çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’na üye muhalefet milletvekilleri, koronavirüsten kaynaklı salgının komşu ülkelerde de yayılmaya başlaması üzerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nu 3 Mart'ta olağanüstü toplantıya çağırdı.

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nu gönderilen dilekçede, "Çin kaynaklı yaşanan Kovid-19 virüsü salgını ve ülkemize olası etkileri, riskleri, ülkemizdeki mevcut durum, alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek amacıyla komisyonumuzu 3 Mart 2020 Salı günü saat 15:30’da olağanüstü toplantıya çağrıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Dilekçede CHP'den Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Adana milletvekili Burhanettin Bulut, İstanbul milletvekili Ali Şeker, İzmir milletvekili Kani Beko, Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap, Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, Iğdır milletvekili Habip Eksik, Eskişehir milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve İzmit milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü'nün imzaları yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN