CHP'li Ahmet Kaya'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

CHP'li Ahmet Kaya'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

CHP Trabzon Milletvekili Kaya, koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Kaya, ‘Şimdi Ankara'da evde tedavim devam ediyor. Çok şükür durumum iyi, biraz kas ağrım ve ateşim var. Sizlerden ricam aman dikkatli olun, kalabalıklardan uzak durun, hastanelerde yer kalmamış durumda’ dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Sözcü’de yer alan habere göre Kaya şu ifadeleri kullandı:

Pazar günü katıldığım İYİ Parti Trabzon İl Kongresi'nden bir gün sonra çocuğumun okul konusu için Ankara’ya döndüm. Ankara’ya eşim ve çocuklarımla geldik, aracı ben kullandım. Yolda aracın kliması sürekli açıktı. Pazartesi vücudumda biraz ateş ve ağrılar oluştu. Koronadan şüphelendik ve test yaptırdım, testim pozitif çıktı. Eşim ve çocuklarım negatif çıktı.

“TEDAVİM DEVAM EDİYOR”

Sağlık durumu hakkında da bilgiler veren Kaya, şöyle konuştu:

Şimdi Ankara’da evde tedavim devam ediyor. Çok şükür durumum iyi, biraz kas ağrım ve ateşim var.

Mümkün mertebe telefonlara bakmamaya çalışıyorum, istirahat etmeye ve tedavime devam ediyorum.

“KALABALIKLARDAN UZAK DURUN”

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan CHP'li vekil Kaya, “Sizlerden ricam aman dikkatli olun, kalabalıklardan uzak durun, hastanelerde yer kalmamış durumda” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN