CHP'li başkanın evine 'yanlışlıkla' polis baskını: Koçbaşıyla kapıyı kırdılar

CHP'li başkanın evine 'yanlışlıkla' polis baskını: Koçbaşıyla kapıyı kırdılar

Diyarbakır'da CHP Hazro İlçe Başkanı Turgut İncel'in evine özel harekat polisleri baskın düzenledi. Koçbaşı ile kapıyı girip içeri giren polisler evde yaklaşık 1,5 saat kaldı. Polisler daha sonra 'yanlış ihbar' diyerek evden ayrıldı.

CHP Hazro İlçe Başkanı Turgut İncel'in evi özel harekat polisleri tarafından 'yanlışlıkla' basıldı.

Duvar'ın haberine göre Hazro ilçesine giderek İncel'i evinde ziyaret eden ve bilgi alan CHP Diyarbakır İl Örgütü'nün açıklamasında, "İlçe başkanımızın evine şafak baskını yapıp, koçbaşıyla kapısını kırıp, 1,5 saat yüz üstü yatırıp, ailesini darp edip sonra yanlış ihbar diyerek bizi yıldıracağınızı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Sonuna kadar takipçisi olacağız” denildi.

CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mahmut Aziz Usal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da “Kimyası bozulan AKP iktidarının, artan baskılarının son hedefi; CHP Hazro İlçe Başkanımız oldu. Şafak baskını ile evi basılan, koç başı ile kapısı kırılan, hırpalanan ve ailesi ile birlikte hakarete maruz kalan başkanımızın yanındayız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN