CHP'li Güzelmansur ile İYİ Partili Yokuş koronavirüse yakalandı

CHP'li Güzelmansur ile İYİ Partili Yokuş koronavirüse yakalandı

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un koronavirüs testleri pozitif çıktı.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Tüm ailesi ile birlikte evde karantinada olduklarını ifade eden Yokuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"TEDAVİMİZ EVDE YAPILACAK"

"Bu Salı günü (15/9/2020) tarihi itibariyle eşim ve benim koronavirüs testlerimiz maalesef pozitif çıkmıştır. Doktorlarımız gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra ilaçla tedavimizin evde izole olarak yapılmasına karar verdiler.

Çok şükür şimdilik tedavi sürecimiz iyi gidiyor. Bu süreçte (yani yakın zamanda ) benimle teması olan dostlarımın tedbir için test yaptırmalarında fayda olacağını düşünüyorum."

CHP'Lİ VEKİL DE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

“Şuanda evde dinleniyorum” diyen Güzelmansur, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Güzelmansur açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Şu anda evde dinleniyorum. Sağlık durumum gayet iyi.

Son günlerde Covid-19 hızla yayılıyor, artan vakalar bunu açıkça gösteriyor. Dikkatli olmaya özen gösterelim. Ayrıca pandeminin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu zamana kadar fedakarca mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza, eczacılarımıza şükranlarımı sunuyor, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelmeyi temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN