CHP'li Öztrak'tan polis şiddetine tepki: Görevleri milletimizi korumak, dövmek değil

CHP'li Öztrak'tan polis şiddetine tepki: Görevleri milletimizi korumak, dövmek değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, bayram boyunca sokağa çıkma yasağında, Adana, İstanbul ve Tekirdağ'da güvenlik güçleri tarafından vatandaşlara yönelik uygulanan şiddete, 'Görevleri milletimizi korumaktır, dövmek değil' sözleri ile tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağında, çeşitli illerde güvenlik güçleri tarafından vatandaşlara yönelik uygulanan şiddete tepki gösterdi.

'GÖREVLERİ MİLLETİ KORUMAK, DÖVMEK DEĞİL'

Öztrak, düzenlediği basın şunları söyledi:

"Tekirdağ Çorlu’dan, Edirne’den, İstanbul’dan, Adana’dan, kamu görevlilerinin vatandaşa uyguladığı şiddete ilişkin kabul edilemez görüntüler de geldi. Kuşkusuz polislerimiz, güvenlik güçlerimiz bu salgın döneminde, çok zor şartlarda fedakarca görev yapıyorlar. Hepsine minnet borcumuz var. Ancak, vatandaşa sebepsiz yere şiddet uygulanmasını kabul edemeyiz. Görevleri milletimizi korumaktır, dövmek değildir. Emniyet güçlerimizi yöneten Saray, bu görüntüleri ciddi bir değerlendirmeden geçirmelidir. Bu değerlendirme sonucunda, tüm bunların arkasındaki gerçek sebebin, Sarayın milleti ayrıştıran, kutuplaştıran dili olduğu ortaya çıkacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN