Hülya Avşar'ın satın almak istediği Çiçek Adası nerede?

Hülya Avşar'ın satın almak istediği Çiçek Adası nerede?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın yaz tatilini geçirdiği Balıkesir'in Avyalık ilçesi açıklarında yer alan Çiçek Adası'nı 55 milyon TL'ye satın alacağı öğrenildi. İşte, 'Çiçek Adası hakkında bilgiler'...

'Çiçek Adası nerede, nasıl gidilir, özelliği nedir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Nergis çiçekleriyle dolu Ayvalık'ın 22 adasından biri olan Çiçek Adası'nın yeni sahibi belli oldu. Bir süredir satışta olan Çiçek Adası'nın Hülya Avşar tarafından satın aldığı magazin kulislerinde konuşuluyor. Yaz tatillerini Ayvalık'ta geçiren Hülya Avşar, adanın mimarisini ise kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim edecek. Detaylar haberimizde...

ÇİÇEK ADASI KİMİN?

Son dönemde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, yıllardır yaz tatilini geçirdiği Ayvalık’tan ada satın aldı. Daha önce ailesi için çiftlik evi yaptırdığını söyleyen Avşar, Cunda yakınlarındaki Çiçek Adası için çoklu ortaklarla görüşme yaptı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; olumlu geçen pazarlığın ardından oyuncunun birkaç gün içerinde imzayı atacağı öğrenildi. Hülya Avşar'ın 55 milyon TL ödeyeceği adada, malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanları olacak.

Oyuncu, yeni yuvasının mimarisini ise kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim edecek. Yıllardır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Avşar'ın yılın büyük bölümünü burada geçireceği söyleniyor.

Çiçek Adası, 2019 yılında 105 milyon liraya satışa çıkarılmıştı.

ÇİÇEK ADASI NEREDE?

Marmara Bölgesi'nde yer almakta olup, Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesine bağlıdır. Çiçek Adası, bağlı olduğu Balıkesir iline 101 km mesafe uzaklıktadır. Çiçek Adası, haritası konumu, 39.3765 enlem ve 26.7660 boylam olarak haritada gösterilmektedir.

ÇİÇEK ADASI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Adaları ile ünlü Balıkesir'in ilçesi Ayvalık'ın en güzel ve huzur dolu adalarından biri olan Çiçek adası çiçeklere bezendiği için Çiçek adını almış. Şubat ve Mart aylarında çiçeklerle dolu olduğu için bu ismi alan Çiçek Adası üzerinde bir sürü çeşit çiçek ve bitkiyi barındıran geniş bir yüzölçümüne sahip.

Ayvalık'ın 22 adasından biri olan Çiçek Adası huzur dolu atmosferi ve çiçek çeşitliliğiyle adeta göz kamaştırıyor. Ayvalık'ın sembollerinden biri haline gelen bu ada oldukça geniş bir yüzölçümüne de sahip.

* Ayvalık ve Gömeç ilçe sınırında bulunan Çiçek Adası, karaya 230 metre mesafede, 265 bin metre kare alana sahip.

* İçinde taban oturumu 450 metrekare 3 adet bina bulunan ada, Ayvalık'a 12 kilometre, Çanakkale - İzmir Yoluna ise 3 buçuk kilometre mesafede.

* 4 adet tatlı su kuyusunun da bulunduğu adada çok sayıda zeytin ağacı da bulunuyor.

* Çiçek Adası'nın en yüksek noktası 22 metre.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN