Cimbom'dan orta saha atağı

Cimbom'dan orta saha atağı

Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik heyetin ısrarla istediği orta saha takviyesini noktalamak adına listesini belirledi. Galatasaray, bu doğrultuda İrfan Can Kahveci, Salih Uçan ve Aytaç Kara'yı renklerine bağlamanın yollarını arıyor.

Galatasaray'da sezon başında tamamlanamayan orta saha transferi için devre arasında düğmeye basıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik heyetin ısrarla istediği takviyeyi noktalamak adına listesini belirledi. İlk olarak yerli isimlere yönelen Galatasaray, kontratları sezon sonu bitecek Salih Uçan ve Aytaç Kara transferlerinin devre arasına yetişmesi için temaslarını hızlandırdı. Bu iki ismi de takıma kazandırmak isteyen yönetimi asıl hedefi ise İrfan Can Kahveci. Medipol Başakşehir'in 8 milyon eurodan kapı açtığı milli oyuncu için tüm fedakarlıklar göze alındı. Cimbom, İrfan Can'ı kadrosuna katmak için takas planı hazırlarken Luyindama ve Diagne gözden çıkarılan isimler arasında yer aldı.

Öte yandan Süper Lig'de sergilediği istikrarsız performans nedeniyle geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu kaptıran Galatasaray, kadrosundaki bazı isimlerin biletini kesti. Sarı-Kırmızılı kulüp, ilk olarak sezon sonunda sözleşmesi noktalanacak Younes Belhanda ile görüşmelerini mayıs ayına bırakma konusunda karar aldı. Kiralık olarak takımda bulunana Marcelo Saracchi'nin de son haftalarda düşen performansı nedeniyle bonservisinin alınmasından vazgeçildi. Öte yandan Emre Akbaba'nın sözleşmesi konusunda da kritik gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, sakatlık sonrası beklentilerin uzağında kalan orta saha oyuncusuna TL bazında ve düşük bir maaş önermeye hazırlanırken Emre'nin bu teklifi kabul etmemesi halinde yollar ayrılacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN