Çimenli Deresi siyaha boyandı

Çimenli Deresi siyaha boyandı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bulunan Çimenli Deresi, kirlilik nedeniyle siyaha büründü. İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri derede inceleme yaptı.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Karaoğlu köyünden geçen derenin renginin değiştiğini gören vatandaşlar durumu İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bildirdi.

01-003.jpg

Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri derenin çevresinde çalışma yaptı. Köyün muhtarı Nazmi Yılmaz, derenin renginin siyaha büründüğünü ve insan boyuna yakın köpükler oluştuğunu söyledi.

02-002.jpg

"BİZ 20 YIL ÖNCE DEREDEN SU İÇİYORDUK"

Dereden hayvanların su içemez duruma geldiğini anlatan Yılmaz, yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

Yılmaz, derenin zaman zaman koktuğuna da dikkati çekerek, "Biz 20 yıl önce dereden su içiyorduk. Şimdi su içmeyi bırakın yanına yaklaşamıyoruz. Suya temas ettiğimizde ellerimiz kabarıyor. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor." dedi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN