Cinnet getiren anne, 4 yaşındaki oğlunu uykusunda boğarak öldürdü!

Cinnet getiren anne, 4 yaşındaki oğlunu uykusunda boğarak öldürdü!

Denizli'de cinnet getirdiği iddia edilen bir anne, 4 yaşındaki oğlunu uykusunda boğarak öldürdü. Kan donduran olay, kadının kardeşini arayıp yardım istemesi üzerine ortaya çıktı. Cani kadın polisteki ifadesinde, kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı için oğlunu öldürdüğünü söyledi.

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi 402 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Nagihan K. isimli kadın iddialara göre, gece cinnet getirince odasında uyuyan 4 yaşındaki oğlu A.S.K.’yı boğarak öldürdü. Olayın ardından bir süre bekleyen anne Nagihan K., daha sonra aynı binada oturan ve ismi henüz öğrenilemeyen kız kardeşini arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine kız kardeşi 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde minik A.S.K.’nın öldüğünü belirledi. Çocuğun cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Korkunç olayın ardından anne Nagihan K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Anne, polisteki ifadesinde, oğlunu, bir kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı için öldürdüğünü söyledi. Nagihan K., küçük Ali'nin boğazını sıktığı sırada kendisine defalarca "Anne yapma" diye yalvarıp, kurtulmak için kollarını tırnaklarıyla çizdiğini da anlattı.

Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Nagihan K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN