Ekrem İmamoğlu CNN Türk'te katılacağı programı iptal etti

Ekrem İmamoğlu CNN Türk'te katılacağı programı iptal etti

CHP'nin CNN Türk TV'yi boykot etme kararı almasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 12 Şubat'ta planlanan programa katılmama kararı aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 12 Şubat'ta Ahmet Hakan ile yapacağı Tarafsız Bölge programını iptal etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde hafta başında gerçekleşen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında CNN Türk'ün yayınlarının son derece taraflı olduğu ve bu kapsamda kanalın boykot edilmesi yönünde bazı görüşler dile getirilirken bu

DEMİRÖREN MEDYA'DAN CHP'YE ÇIKARMA

OdaTV'de yer alan habere göre, MYK toplantısındaki görüşmelerin basına boykot kararı olarak yansıması üzerine dün CHP Genel Merkezi'ne CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova ve Hürriyet Gazetesi Temsilcisi Hande Fırat bir ziyaret gerçekleşti.

2 SAAT GÖRÜŞTÜLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp, Demirören Medya Grubu yöneticileri ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Özkan ve Konuralp, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da bilgilendirdi.

TAKİPÇİ SAYISI HIZLA DÜŞÜYOR

Öte yandan boykot kararı sonrası CNN Türk’ün takipçi sayısı hızla düşüş yaşarken, sosyal medyada #CnnTürkBoykot etiketi Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, basın toplantısında CNN Türk kanalına boykot kararı aldığını açıklayarak, CHP'lilerin CNN Türk'ü izlememeleri çağrısında bulunmuştu.

Özkan açıklamasında, "3 Şubat 2020 tarihinde yapılan toplantıda partililerimize tuzak kurma, gerçekleri çarpıtma nedeniyle CHP’lilerin CNN Türk kanalında yapılan programlara katılmaması kararı alınmıştır. CHP’li hiç kimse CNN Türk kanalına çıkmayacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk'ü izlememelerini tavsiye ediyoruz" diye belirtmişti.

3 SAATTE 12 BİN TAKİPÇİ GİTTİ

CHP’nin boykot kararı sonrası CNN Türk’ün takipçi sayısında da hızlı düşüş yaşandı. Saat 17.30'da Tuncay Özkan’ın açıklaması öncesi 5 milyon 14 bin civarında takipçisi bulunan CNN Türk, CHP'nin boykot kararının ardından saat 20.30 itibariyle, 3 saatte 12 bine yakın takipçi kaybetti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN