Çocukların umudu hatalı 5 liralara kaldı

Çocukların umudu hatalı 5 liralara kaldı

Ortaokul öğrencisi Yasenur Durmaz, uzaktan eğitime katılmak için arızalanan bilgisayarını değiştirmek istedi. Bunun üzerine hatalı olduğunu fark ettiği 5 TL'lik banknotu internet üzerinden satışa çıkardı. Hatalı basım paraların satıldığını haberlerde gördüğünü belirten Durmaz 'İkinci el bir laptop alıp derslerime daha iyi çalışmak istiyorum. İnşallah birisi bu parayı benden alır' dedi.

Düzce'de yaşayan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Yasenur Durmaz, uzaktan eğitime katılmak için arızalanan bilgisayarını değiştirmek istedi.

Bunun üzerine Durmaz, annesinin kendisine ekmek almak için verdiği 5 TL'lik banknotun hatalı basım olduğunu fark etti ve bu 'hatalı banknotu' sosyal medya hesabı üzerinden bin TL'ye satışa çıkardı.

Durmaz, paranın satın alınması durumunda yeni bir dizüstü bilgisayar almak istediğini söyledi.

"DAHA ÖNCE BUNU HABERLERDE GÖRMÜŞTÜM"

Hatalı basım paraların satıldığını haberlerde gördüğünü belirten Durmaz "Ortaokul ikinci sınıf öğrencisiyim. Online derslerimize başladık. Ancak masaüstü bilgisayarım çok yavaş. Laptopumun ekranı arızalandı. Bu ikisini değiştirmek istiyordum. Annem bana ekmek almak için 5 lira vermişti. 5 liraya baktığımda yanlış basıldığını fark ettim. Daha önce bunu haberlerde görmüştüm.

""DERSLERİME DAHA İYİ ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Ben de 5 lirayı sakladım. Daha sonra sosyal medya hesabım üzerinden 5 lirayı satışa çıkardım. Bin liraya bu parayı satmak istiyorum. İkinci el bir laptop alıp derslerime daha iyi çalışmak istiyorum. İnşallah birisi bu parayı benden alır. Ben de yeni bir laptop sahibi olurum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN