Corona virüs günlerinde dizi çekmeye ikna etmeye çalışıyor! TRT 1 Ev Yapımı oyuncuları kimler?

Corona virüs günlerinde dizi çekmeye ikna etmeye çalışıyor! TRT 1 Ev Yapımı oyuncuları kimler?

Ünlü yapımcı Birol Güven, corona virüs (koronavirüs) salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan Seksenler oyuncularını dizi setine döndürmek için ikna etmeye çalışacak. Bu komik hikayenin anlatıldığı Ev Yapımı dizisi, TRT 1'de bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Peki, Ev Yapımı dizisi konusu nedir? Ev Yapımı oyuncuları kimler? Ev Yapımı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

TRT 1'de bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek Ev Yapımı dizisi, Seksenler dizisi yapımcısı Birol Güven'in, corona virüs (koronavirüs) salgını dolayısıyla evlerine kapanan ünlü oyuncuları dizi çekmeye ikna etmeye çalıştığı komik hikayeyi anlatacak. Oyuncuların tamamen evlerinden kendi imkanlarıyla çektiği Ev Yapımı dizisiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Diziseverler, "TRT Ev Yapımı oyuncuları kimler?", "Ev Yapımı konusu nedir?", "Ev Yapımı yeni bölüm ne zaman saat kaçta?" Detayları KARAR.com okurları için derledik...

EV YAPIMI DİZİSİ BAŞLIYOR

Dizi ve film yapımcısı Birol Güven, "Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti" sözleriyle TRT 1'in 'Ev Yapımı' adlı yeni dizisini duyurdu.

Senaryosu Birol Güven tarafından kaleme alınan 'Ev Yapımı' dizisinin ilk bölümü, 9 Nisan 2020 Perşembe günü seyirciyle buluşacak. Dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Güven, "Dünyada bir ilk çünkü tüm sahneleri oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti. Yönetmen, kameraman, sesçi, ışıkçı, kostümcü, makyajcı, kuaför hep aynı kişiler, oyuncularımız, eşleri ve çocukları" dedi.

EV YAPIMI 1. BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ünlü oyuncuların evlerinde nasıl zaman geçirdikleri anlara da yer verilecek Ev Yapımı dizisinin 1. bölümü, 9 Nisan 2020 Perşembe günü saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek.

EV YAPIMI 1. BÖLÜM FRAGMAN

EV YAPIMI DİZİSİ FULL İZLE

İlginç konusuyla dikkat çeken Ev Yapımı dizisinin tüm bölümlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EV YAPIMI YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Rasim Öztekin’in sahnelerini eşi Esra Öztekin çekerken, Esra Öztekin’in sahnelerini eşi Rasim Öztekin çekti. Öztekin ailesi hem oyuncu, hem kameraman, hem ışıkçı hem de sesçi oldu.

İyi günde kötü günde birbirlerine destek olmaya söz vermiş eşler şimdi de set ekibi olarak aile içi dayanışmasını devam ettiriyor. İçlerinde bir oyuncuyla evli olup 3 çocuk yapan Şoray Uzun, en büyük set ekibine sahip. O evin başrolü de sevgili Elçin Şoray ve birbirinden yetenekli oğulları.



Yine bir oyuncu olan Nihan Durukan ile evli olan Necmi Yapıcı’nın oğlu Emre Yapıcı’nın da sinema televizyon öğrencisi ve ödüllü bir kısa filmci olması da bu eve büyük bir avantaj kazandırdı.

Seksenler dizisinin senaristlerinden biri olan Murat Aras’ın aynı zamanda tecrübeli bir yelken belgeselcisi olması; Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş gibi oyuncuların çok iyi içerikler üretiyor olması bu dizinin gerçekleşmesinde çok önemli bir etken oldu.

Bu işe ilk defa soyunanlar ise teknik ekibin yönlendirmesiyle birkaç gün içinde çok önemli mesafeler aldı. Berat Yenilmez’in eşi Seda Yenilmez artık bir yönetmen oldu.

EV YAPIMI KONUSU NEDİR?

Dizi, oyuncularını evden çıkarıp dizi çekmeye ikna etmeye çalışan bir yapımcıyı ve onun etrafındaki oyuncu dostlarının aile yaşamlarını konu ediniyor.Korona virüsü salgınının sıradan insanların yanı sıra ünlü insanların hayatlarını nasıl etkilediği bu dizi aracılığıyla gözler önüne serilecek.

EV YAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Mint Yapım'ın hayata geçirdiği, senaryosunu ve yönetmenliğini Birol Güven'in üstlendiği Ev Yapımı dizisinin oyuncu kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Nihan Yapıcı, Necmi Yapıcı, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Selvet Su Baş, Erdem Baş, Hakan Bulut, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Aslı Pektaş, Baran Karaoğlan, Zeki Yılmaz, Deniz Gök, Caner Karaüç, Bektaş Erdoğan gibi isimler yer alıyor. Oyuncuları, dizide kendi karakterleriyle yer alacak.

EV YAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ünlü oyuncuların corona virüs salgını sürecinde evlerinde geçirdiği zamanlara yer verecek dizi, oyuncuların evlerinde çekildi. Oyuncuların tamamen kendi imkanlarıyla çektiği dizinin sahneleri, İstanbul'da çeşitli semtlerde yaşayan oyuncuların evlerinde geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN