Çorum Belediyesi'nde Kovid-19 alarmı

Çorum Belediyesi'nde Kovid-19 alarmı

Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile 3 yardımcısı koronavirüse yakalandı. Belediye başkan yardımcıları İsmail Yağbat, Zübeyir Tuncel ve Murat Erdem'in tedavileri sürüyor.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Aşgın "Yaptırmış olduğum Kovid-19 testim pozitif çıktı. Sağlık durumum çok şükür iyi. Doktorlarımızın tavsiyesi üzerine tedavimiz evde devam edecek. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese canıgönülden teşekkür ediyor, dualarınızı bekliyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

"GENEL SAĞLIK DURUMLARI İYİ"

Çorum Belediyesi başkan yardımcılarında İsmail Yağbat da AA'ya konuştu. Yağbat, akşam saatlerinde gribal enfeksiyon benzeri rahatsızlıklar yaşaması üzerine hastaneye gittiğini ve burada yapılan PCR testinin pozitif çıktığını söyledi. 

02.jpgİsmail Yağbat

Tedaviye evde devam edileceğini belirten Yağbat, kendisiyle birlikte Kovid-19 testi pozitif çıkan Tuncel ve Erdem'in de genel sağlık durumlarının iyi olduğunu aktardı. 

"MÜMKÜN OLDUĞUNCA TEDBİR ALINMASI LAZIM"

Belediye olarak bir yıldır Kovid-19 ile mücadele ettiklerini vurgulayan Yağbat, "Herkes dikkatli olmalı. Bu işin şakası yok. Bir yıldır işin içindeyiz. 'Artık atlattık' diye düşünürken nereden geldiğini bilmeden biz de yakalandık. Mümkün olduğunca tedbir alınması lazım" dedi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN