Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin 5 veya 6 Mart'ta görüşebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin 5 veya 6 Mart'ta görüşebilir

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 5 veya 6 Mart'ta Moskova'da görüşmesi için çalışma yapıldığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 veya 6 Mart'ta bir araya gelmesi olasılığına ilişkin çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Olası Putin-Erdoğan zirvesine ilişkin Sputnik'e açıklamalarda bulunan Peskov, "Şu anda, iki liderin bugünkü telefon görüşmesinin sonuçları bağlamında, 5 veya 6 Mart'ta yani önümüzdeki hafta en üst düzeyde görüşme olasılığına ilişkin çalışma yürütülüyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, iki liderin bugünkü telefon görüşmesi sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le yaptığı telefon görüşmesinde, iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN