Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koronavirür mücadelemizi örnek bir sınavla atlatacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koronavirür mücadelemizi örnek bir sınavla atlatacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Türkiye'nin koronavirüse karşı mücadelesini örnek bir sınav vererek atlatacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelesine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"ÖRNEK BİR SINAV VEREREK ATLATACAĞIZ"

Erdoğan paylaşımında, "Türkiye'nin sağlık altyapısı; personel, ilaç, malzeme ve yoğun bakım imkânları bakımından pek çok ülkeye göre oldukça iyi durumdadır. Sağlık altyapımızın gücüyle, Koronavirüs'e karşı mücadele gibi zor bir süreci de inşallah örnek bir sınav vererek atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgını kapsamında belediye başkanları ile video konferans aracılığıyla yaptığı toplantıda talimatta bulunarak, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yardım edilmesini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN