Erdoğan: Tek parti faşizmine hala özlem duyanlar

Erdoğan: Tek parti faşizmine hala özlem duyanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Yalova il kongresinde konuştu. Erdoğan, "Ellerinden kayıp giden tek parti faşizmine hâlâ özlem duyanlar olduğunu biliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Sakarya, Yalova, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale İl Kongrelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, koronavirüs aşısı yaptıran vatandaşların sayısının 1 milyonu geçtiğini açıkladı

Erdoğan, "Bugünkülerle birlikte 42 il kongremizi tamamlıyoruz. Şubat sonuna kadar tüm kongrelerimizi yaparak, büyük kongre hazırlıklarımızı nihayete erdireceğiz" dedi.

'TEK PARTİ DÖNEMİNE ÖZLEM DUYANLAR OLDUĞUNU BİLİYORUZ'

"AKP, 83 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayacak gönül genişliğine sahiptir" diyen Erdoğan, "Rahmetli Menderes'in öncülüğünde milletimizin değerlerine dayalı çok partili siyasetle, ellerinden kayıp giden tek parti faşizmine hâlâ özlem duyanlar olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

"İktidarı perde gerisinde yazılan senaryolarla elde etmeye çalışanların milli irade düşmanlığı" yaptığını savunan Erdoğan, "Alamadıkları yetkinin gaspla kendilerine takdimini bekleyenler daha çok beklerler" dedi.

'KULAKLARINI TIKAYANLAR VAR'

"AKP'nin 18 yıllık iktidarında Türkiye'yi demokrasi ve ekonomide getirdiği seviyeyi görmemek için kulaklarını tıkayanlar olduğunu biliyoruz" diyen Erdoğan, "Türkiye'nin boş laflara değil, gerçek icraatlara ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından partisinin il başkanlarını selamlayan Erdoğan, Kırklareli'ye sitemde bulundu. "Kırklareli'ye hasretiz" diyen Erdoğan, "İnşallah Kırklareli, 2023'te destan yazacak" dedi.

Sakarya il teşkilatına da seslenen Erdoğan, "Sandıkları çatlatacak, patlatacağız. Dosta güven, düşmana korku vereceğiz" diye konuştu.

AŞIDA SON DURUM

"Size bir müjde vermek istiyorum" diyen Erdoğan, aşılama çalışmaları kapsamında 1 milyondan fazla kişinin aşılandığını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN