Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanya için Emniyet mensupları katılım tarifesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanya için Emniyet mensupları katılım tarifesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, koronavirüs önlemleri kapsamında başlattığı, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adlı milli dayanışma kampanyasına, Emniyet mensupları için katılım tarifesi belirlenmesi dikkat çekti.

Emniyet'ten polislere gönderildiği iddia edilen duyuruda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası' için belirlenen yardım miktarlarına uyulması istendi.

Sosyal medyada gündeme gelen duyuruya göre Emniyet'in yardım tarifesi belirlediği ortaya çıktı.

Emniyet'in gönderdiği yazıda, “Yaşanılan bu süreçte kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için tüm teşkilat mensuplarımızdan rütbe sınıflarına göre tavsiye edilen bağış miktarları aşağıda bildirilmiştir.

Tüm teşkilat mensuplarımızdan bu zor günlerdeki dayanışma ve yardımlaşma kampanyasına eksiksiz olarak katılım sağlanacağına inancımız tamdır. Ekte gönderilen dilek örneğinin 08.04.2020 tarihine kadar Bütçe Şube Müdürlüğü'ne gönderilmesi gerekmetedir” denildi.

Mili Dayanışma Kampanyası'na katılım için Emniyet’te “yardım tarifesi” şöyle belirlendi:

1. Sınıf Emniyet Müdürü: 500 TL 2, 3. ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü: 250 TL Başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı: 150 TL Başpolis ve polis: 100 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN