Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu kimdir kaç yaşında ve aslen nerelidir?

Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu kimdir kaç yaşında ve aslen nerelidir?

Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına atanan Hamza Gedikoğlu ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. Özellikle sosyal medyada, ‘’ Hamza Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ soruları gündem oldu.

Resmi Gazete'de yayınlanan atama duyurusuna göre Hamza Gedikoğlu ile Ayhan Oğan, Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığına atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Hamza Gedikoğlu ile Öznur Hacıosmanoğlu’nun nikâh törenine katılmıştı.

HAMZA GEDİKOĞLU KİMDİR?

10 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete kararı ile Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı görevine atanan Hamza Gedikoğlu, yakın zaman evvel Öznur Hacıosmanoğlu ile evlenmişti. Hamza Gedikoğlu’nun nikah törenine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Üsküdar Belediyesi Nikah Salonu'nda Hamza Gedikoğlu ile Öznur Hacıosmanoğlu çiftinin nikah törenine katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de eşlik etmişti.

Hamza Gedikoğlu’nun hayat hikayesine dair başka bir bilgi bulunmuyor.

AYHAN OĞAN'IN BİYOGRAFİSİ İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN