Daniel Sturridge Haziran'a kadar futboldan men edildi

Daniel Sturridge Haziran'a kadar futboldan men edildi

Trabzonspor ile bugün sözleşmesini fesheden İngiliz forvet Daniel Sturridge, Haziran 2020'ye kadar futboldan men edildi.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile sözleşmesini bugün fesheden İngiliz forvet Daniel Sturridge, Haziran 2020'ye kadar bütün futbol aktivitelerinden men edildi.

Daniel Sturridge, Sevilla'ya olası transferi konusunda kardeşine içeriden bilgi verdiğinin kanıtlanması üzerine temmuz ayında iki haftalık men ve 75 bin Sterlin para cezasına çarptırılmıştı. İngiltere Futbol Federasyonu (FA) bu kararın "çok hoşgörülü" olduğunu vurgulayarak temyize başvurdu ve Sturridge adına daha önce reddedilen iki suçlama olduğu kanıtlandı. Bunun üzerine Daniel Sturridge 17 Haziran'a kadar uluslararası futboldan men edildi ve 150 bin Sterlin para cezasına çarptırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN