Datça Belediyesi'nden Demet Akalın'a Pınar Gültekin tepkisi

Datça Belediyesi'nden Demet Akalın'a Pınar Gültekin tepkisi

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin ile ilgili yaptığı paylaşımla tepki çeken şarkıcı Demet Akalın'a bir mesaj da Datça Belediyesi'nden geldi: Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez.

Muğla’da 5 gündür kayıp olan ve ayrıldığı erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Gültekin ile ilgili paylaşım yapan şarkıcı Demet Akalın büyük tepki çekti. Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın? Varile beton dökmek ne ya”

DATÇA BELEDİYESİ'NDEN TEPKİ

Sosyal medyada Akalın’ın paylaşımına eleştiri yağarken, en dikkat çeken tepki ise Datça Belediyesi’nden geldi.

Datça Belediyesi, Demet Akalın’ın paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

“Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez...”

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Ula ilçesinde Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Pınar'ın cansız bedeni dün ormanlık alana gömülen bir varil içerisinde bulundu. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan ayrıldığı erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı ise cinayeti itiraf etti. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN