Davutoğlu: KHK'lıların hukuk ve adalet çığlığı her gün daha çok yükseliyor

Davutoğlu: KHK'lıların hukuk ve adalet çığlığı her gün daha çok yükseliyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Munzur Üniversitesi’nden KHK ile ihraç edilen ve Samsun'da çalıştığı sünger fabrikasında halatı kopan vinç kolunun altına kalarak hayatını kaybeden Doç. Dr. Mustafa Çamaş'la ilgili paylaşım yaparak, "KHK'lıların hukuk ve adalet çığlığı her gün daha çok yükseliyor!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Munzur Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümünde çalışırken 1 Eylül 2016’da 29818 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevden alınan ve Samsun'da çalıştığı sünger fabrikasında halatı kopan vinç kolunun altında kalarak hayatını kaybeden 41 yaşındaki Doç. Dr. Mustafa Çamaş'la ilgili paylaşım yaptı.

'KHK'LILARIN ADALET ÇIĞLIĞI HER GÜN DAHA ÇOK YÜKSELİYOR'

Twitter hesabından, "KHK'lıların hukuk ve adalet çığlığı her gün daha çok yükseliyor!" sözlerini paylaşan Davutoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Hain 15 Temmuz darbe girişiminin öncü isimlerinin yakınları en yüksek mevkilerde, keyif ve şatafat içindeyken; beraat etmiş insanlara ve yakınlarına yönelik uygulamalar adalet duygusunu yok ediyor!"

 

 

NE OLMUŞTU?

Doç. Dr. Mustafa Çamaş, 1 Eylül 2016’da yayımlanan 672 sayılı Kanun Kükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilmişti. Alanında birçok bilimsel araştırma yapan Çamaş’ın makaleleri uluslararası Science Citation Index‘ine de girmişti. “Nikel oksit ve kobalt oksit nano partiküllerinin deniz suyundaki Artemia salina’lara toksisitesi” ve “Tatlısu çipurasının (Oreochromis niloticus) demir oksit nano partiküllerine kronik maruz bırakılması: Partikül yapısının birikme, atım, hematoloji ve bağışıklık tepkilerine etkileri” Doç. Dr. Çamaş’ın parçası olduğu makaleler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN