Davutoğlu, Şanlıurfa'da basın mensuplarıyla buluştu

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla buluştu. Davutoğlu, burada yazar İlhamı Işık'ın da partilerine katıldığını duyurdu ve parti rozetini Işık'ın yakasına taktı.

Şanlıurfa'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla toplantı gerçekleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yazar İlhami Işık'ın da partilerine katıldığını açıkladı.

Işık'ın yakasına parti rozetini takan Davutoğlu, Işık'ın partideki görevinin genel başkan danışmanı olduğunu ve kendisinin en yakın çalışma arkadaşlarının arasına katıldığını belirtti.

Davutoğlu'nun burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde:

" İşsizlerimiz en zor durumda olanlar. Hayatlarını idame ettirecek şartlara dahi sahip değiller.

Halk pandemi bahanesiyle ekonomik krizleri meşru kılma çabalarından bıkmış durumda. Korku ikliminden rahatsız. İktidara dönük olarak kararını vermiş durumda. 

Ramazan'da nasıl bir kısıtlama uygulanacağı belli değil. Eğer Ramazan'da bir kapanma gerçekleşecekse devlet esnafımızın kira, doğalgaz, elektrik, su faturalarını kapanma süresince karşılamalı. Kısa çalışma ödeneği başlamalı.

İktidara çağrıda bulunuyorum. Halkın dertleriyle dertlenin. Doğrudan hibe yapın, asla krediyle halkı daha fazla borçlandırmayın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN