Davutoğlu'ndan doğal gaz açıklaması: Milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Davutoğlu'ndan doğal gaz açıklaması: Milletimize hayırlı olmasını diliyorum

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Davutoğlu 'Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen müjdesini bugün açıkladı. İstanbul'da yapılan toplantıda konuşan Erdoğan, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu açıkladı.

Yerli ve yabancı basında büyük yankı uyandıran 'müjdeyle' ilgili bir açıklama da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Davutoğlu şunları söyledi:

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

"Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İşçisinden mühendisine, emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN