Deliha 2 konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte kamera arkası görüntüleri

Deliha 2 konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte kamera arkası görüntüleri

Gupse Özay'ın beğeni toplayan 'Deliha' hikayesinin ikinci filminde, aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu aramaya karar veren Zeliha, bir tatil beldesinde çalışmaya başladığı restoranda yaşadığı eğlenceli anlara yer veriliyor. İşte, Deliha 2 künyesi...

Komedi türünde ilgi gören yapımlardan biri olan Deliha 2, televizyon ekranlarında yayınlandığı günlerde reyting listesinde üst sıralarda yer alıyor. Başrollerinde Gupse Özay, Eda Ece, Derya Alabora ve Aksel Bonfil'in yer aldığı film, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çekildi.

DELİHA 2 FRAGMAN

DELİHA 2 SİNEMADA NE KADAR İZLENDİ?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken 'Deliha 2' filmini Netflix, Google Play ve iTunes üzerinden izlemek mümkün. 11 Ocak 2018'de vizyona giren film, sinema salonlarında 2 milyon 106 bin 154 kişi tarafından izlendi ve gişede 24 milyon 589 bin 811 TL gelir elde etti. Deliha 2'nin IMDB puanı ise 10 üzerinden 4.5 olarak gerçekleşti.

DELİHA 2 KONUSU NE?

Film, aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren Deliha'nın yaşadığı maceraları konu ediyor. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha için her şey kötüye gidiyormuş gibi görünmektedir. Ancak Zeliha'nın şansı bir gün sonunda döner ve çok şık bir restoranda işe kabul edilir. Artık Zeliha da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?

DELİHA 2 KAMERA ARKASI

DELİHA 2 OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu ve yönetmenliğini Gupse Özay'ın yaptığı, görüntü yönetmenliğini Jean-Paul Seresin'in gerçekleştirdiği, müziklerini Cem Yıldız'a ait olan Deliha 2 filminin oyuncu kadrosunda; Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner, Fatih Özkan, Mehmet Er, Şeyma Gökşenli, Caner Alkaya, Ali Atlan, Hüseyin Elçi, Erol Serçe, Betal Özay gibi isimler yer alıyor.

DELİHA 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri, Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Döğüşbelen köyünde satın alınan bir çiftlikte gerçekleştirildi.

0420202058043923401.jpg

DELİHA 2 İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN