Demirören medya binası restorasyon nedeniyle boşaltıldı

Demirören medya binası restorasyon nedeniyle boşaltıldı

Demirören medya binası restorasyon çalışmaları nedeniyle boşaltıldı. Eşyalarını toplayan çalışanlar aralık ayına kadar evden çalışacak.

Koronavirüs salgını döneminde büyük oranda evden çalışma sistemine geçen Demirören medyada restorasyon çalışması başlatılınca, çalışanlar binayı boşalttı.

Hürriyet, Posta ve Milliyet gazeteleri ile internet sitelerinin yer aldığı Demirören Medya binası boşaltıldı. Dünden itibaren gazeteye gelerek eşyalarını toplayan çalışanlar, sosyal medyadan veda fotoğrafları yayınladı.

ARALIK AYINA KADAR EVDEN ÇALIŞILACAK

Medyaradar’da yer alan habere göre çalışanlar aralık ayına kadar evden çalışacak. Koronavirüs salgını döneminde büyük oranda evden çalışma sistemine geçilen medya grubunda, gazete ve internet servislerini uyumlu hale getirmenin yanısıra Trump Towers’ta bulunan Fanatik, bütün gazetelerin reklam servisleri ve Medyanet’in boşaltılıp Bağcılar’da bulunan Demirören Medya Center’a geçmesiyle oluşan karmaşının giderilmesinin hedeflendiği belirtiliyor.

Bu gerekçeyle çalışanlardandan gazete binasındaki eşyalarını toplamaları ve dolapları boşaltmaları istenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN