Buldan Belediyesi’nden ‘Askıda Ekmek’ uygulaması

Buldan Belediyesi’nden ‘Askıda Ekmek’ uygulaması

Buldan Belediyesi ilçede ekmek alacak durumu olmayan ve atık ekmek kutularından ekmek toplayan vatandaşlara katkıda bulunmak için fırıncılarla birlikte ‘Askıda Ekmek’ uygulaması başlattı

Denizli’nin Buldan ilçesinde başlatılan uygulama ilçe belediyesinin sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Hesaplardan yapılan açıklamada, Belediyesi olarak, ilçemizdeki fırıncılarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile “Askıda Ekmek” uygulaması başlattık. Gerçekten ihtiyacı olan, evine bir ekmek alacak parası olmayan vatandaşlarımıza katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız bu uygulama ile sosyal belediyecilik alanında yeni bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu uygulamadan gerçek ihtiyaç sahiplerinin yararlanması ve ihtiyacından fazla ekmek almamasıdır. Kampanyaya destek veren fırıncılarımıza ve katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ekmek dolabımız, Belediyemiz girişinde, sosyal market önündedir” denildi.

DENİZLİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN