Denizli Basket, Konyaspor’u 76-52 mağlup etti

Denizli Basket, Konyaspor’u 76-52 mağlup etti

Bir otel tarafından gerçekleştirilen turnuvanın son gününde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol, Konyaspor’u 76-52 mağlup etti

Sezona hazır olduğunu gösterdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, üstünlüğü de eline aldı. Çeyreğin ilk yarısında ayağından sakatlanan Konyaspor’un tecrübeli oyuncusu İbrahim Yıldırım, oyuna devam edemedi. İlk çeyrek 23-17 Merkezefendi önde tamamladı. İkinci çeyreğin ilk dakikalarında pota altındaki pozisyon sonucu sakatlık yaşayan Konyaspor’dan Berkay Sinirlioğlu da oyuna devam edemedi. İlk çeyrekteki üstünlüğünü sakatlıklardan sonra zorlanmadan koruyan Merkezefendi, çeyreği 39-29 önde tamamladı. İkinci yarıda Konyaspor hem eksikler hem de yapılan düzensiz şut tercihleriyle oyundan düşmeye başladı. Farkı daha da açan Merkezefendi karşılaşmadan 76-52 rahat bir galibiyetle ayrıldı.

DENİZLİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN