İhlas Vakfı Denizli Temsilciliği 3 bin 500’ün üzerinde kitap dağıttı

İhlas Vakfı Denizli Temsilciliği 3 bin 500’ün üzerinde kitap dağıttı

Mevlit Kandili dolayısı ile İhlas Vakfı Denizli Temsilciliği tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak namaz kitabı, faideli bilgiler kitabı, Hz

Muhammed’in (SAV) hayatını anlatan kitaplar dağıtıldı.

İhlas Vakfı kandillerde gelenek haline gelen kitap dağıtımı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili’nde de devam etti. 3 bin 500’ün üzerinde kitap yatsı namazının ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda dağıtıldı. Vatandaşlar dağıtılan kitaplara yoğun ilgi gösterdi. Bir hayli faydalı ve öğretici bilgilerin yer aldığı kitapları vatandaşlar almak için adeta bir birleri ile yarıştı. Dağıtılan 3 bin 500’ün üzerindeki kitap kısa sürede bitti.İhlas Vakfı yetkililerinden alınan bilgilerde kandil ve mübarek günlerde bu tür kitap dağıtımı etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

DENİZLİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN