Kayalıklarda mahsur kalan keçi için 6 saatlik operasyon

Kayalıklarda mahsur kalan keçi için 6 saatlik operasyon

Denizli’nin Babadağ ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan keçi, AKUT ekiplerince 6 saatlik bir operasyonla kurtarılarak sahibine teslim edildi

Denizli’nin Babadağ ilçesinin Mollaahmetler Mahallesi’nde hayvancılık yapan Ahmet Yağmur’un 10 gün önce otlatmak için dağlık alana götürdüğü keçilerden biri kayalıklarda mahsur kaldı. Sarp alandaki keçisinin çıkamadığını fark eden Ahmet Yağmur, bir süre kendi imkanlarıyla keçiyi bulunduğu alandan çıkarmak istedi fakat başarılı olamadı. Kayalıklardaki keçiyi kurtarmak için tüm imkanlarını seferber eden Yağmur’a komşularının da yardım etmesine rağmen keçi mahsur kaldığı yerden kurtarılamadı. Bunun üzerine Yağmur, durumu AKUT Denizli ekibine haber vererek yardım istedi. Keçinin bulunduğu dağlık alana gelen AKUT ekibi, bölgeyi inceledikten sonra operasyona başladı. Makaralar üzerinden kurulan halat sistemiyle keçinin mahsur kaldığı kayalıklara inen AKUT ekibi, keçiyi çuvala yerleştirdi. Yaklaşık 6 saatlik çalışma sonucunda ekipler, keçiyi güvenli bir şekilde yukarı çıkararak sahibine teslim etti.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN