Kazada ölen 5 yaşındaki kız toprağa verildi

Kazada ölen 5 yaşındaki kız toprağa verildi

Denizli’de dün yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki minik kız çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi

Kaza, Denizli-Antalya karayolunun 27. kilometresinde Serinhisar ilçesi Çaylı Hanı mevkiinde meydana geldi. Resul Eskin yönetimindeki 20 AAB 477 plakalı otomobil, yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası ters dönen otomobil içerisinde sürücü ile birlikte eşi Neslihan Eskin ile Buğlem E., Çiğdem E. ve Mevlüt Emir E. yaralanırken, 5 yaşındaki Dileknaz Eskin ise hayatını kaybetti.Küçük kız çocuğu için bugün Merkezefendi ilçesi Kayıhan Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Fatih Camii’nde öğlen namazını müteakip gerçekleştirilen cenaze törenine baba Eskin ile yakınları katıldı. Baba Eskin’in hayli üzgün olduğu görülürken, cenazede yakınları acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Minik kızın cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Kayıhan Mezarlığı’nda defnedildi.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN