PAÜ’lü öğrenciler çocuklarla basket maçına gitti

PAÜ’lü öğrenciler çocuklarla basket maçına gitti

PAÜ’lü öğrenciler, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocukları Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü Basket takımları arasında oynanan Türkiye Basketbol 2

Ligi Play-Off mücadelsinde misafir etti.Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında proje sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Uğur Sönmezoğlu ve projeyi gerçekleştiren Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencileri, Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklarla gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.İlk olarak maç öncesi düzenlenen etkinliklerde çocuklar, PAÜ Spor Kompleksini ve Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’ni ziyaret edip, bu merkezler hakkında bilgilendirildi. Ziyaretlerin ardından, Araştırma Görevlisi Hamza Kaya Beşler’in katılımıyla Australian School Handball oyununu öğrenip, mini bir turnuva düzenleyen ekip üyeleri ve çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Turnuva sonunda çocuklara hediyeler verildi.Proje ekibi tarafından PAÜ Sosyal Tesislerinde akşam yemeğinde misafir edilen çocuklar, yemeğin ardından Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı ile buluşup takıma çiçek ve kendi isimlerinin yazılı olduğu tişörtü hediye ederek şampiyonluk yolunda başarı diledi. Maçta keyifli dakikalar geçiren çocuklar ve proje ekibinin coşkusu, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımının galibiyetiyle bir kat daha arttı.

DENİZLİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN