Yağları toplayıp kaçak akaryakıt yaptılar

Yağları toplayıp kaçak akaryakıt yaptılar

Denizli’de değişik türlerde yağları kimyasallarla incelterek akaryakıt yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 4 bin 200 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, madeni yağ, baz yağlar, bitkisel yağlar ve sanayide kullanılan çeşitli atık yağların inceltici kimyasal maddelerle doğrudan işlenerek standart dışı kaçak akaryakıt imalatı yapıldığı yönünde bilgi alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek operasyon yaptı. Operasyonda bir kamyonet kasasında 4 adet bin litre kapasiteli tanklar ve 200 litrelik varil içerisinde toplamda 4 bin 200 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Diğer yandan, şahısların toplanan yağları kent dışındaki bir geri dönüşüm fabrikasında akaryakıt yapmak için işlettikleri de öne sürülürken, sevkiyatı da ele geçirilen kamyonet vasıtası ile gerçekleştirdikleri iddia edildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DENİZLİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN