Denizli'de camiye giren hırsızlar muslukları çalarak kaçtı

Denizli'de camiye giren hırsızlar muslukları çalarak kaçtı

Denizli'de Hacıkaracalar Cami’ne giren hırsızlar henüz parası bile ödenmemiş olan muslukları çalarak kayıplara karıştı.

Denizli’de hırsızlar bir caminin musluklarını çalarak kayıplara karıştı. Çalınan muslukların ise henüz parasının bile ödenmediği ortaya çıktı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi Hacıkaracalar Cami’nde meydana geldi. Korona virüs tedbirleri kapsamında camilerde toplu ibadet edilmesinin bir süreliğine kısıtlanmasını fırsat bilen hırsızlar camiye dadandı. Berat Kandili olmasına aldırış etmeyen hırsızlar, caminin avlusundaki lavabolardan 3 adet musluğu çaldı.

DAHA ÖNCE DE CAMİDE HIRSIZLIK OLDU

Hacıkaracalar Camisi’nde daha önce de birçok kez hırsızlık olayı meydana geldiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde muslukların çalındığı ve takılan yeni muslukların da çalındığı öğrenilirken, ayrıca yeni alınan muslukların parasının ödenmediği ortaya çıktı.

Camide daha önce de birçok kez hırsızlık olayının yaşandığını, hırsızların uğrak noktası haline geldiğini belirten Ali Tuğrul Karabağ isimli esnaf, “Daha önce de defalarca musluklar çalındı. Aşağı yukarı her ay musluklar çalınıyor desek yeridir, yalan olmaz. İki ay önce caminin yardım toplanan kasasını içeri girip çaldılar. Burada akşamları fazla insan olmuyor, fazla ışıklandırma da yok. Genelde de hep iş yeri olduğu için gündüzleri bir yoğunluk oluyor. Akşamları birkaç ev var insan yaşayan. O yüzden biraz ıssız kalıyor. Hırsızların da özellikle cami uğrak yeri oldu. Caminin tuvaletinin bekçisinin odasına kadar girip bozuk para bile çalındığı oldu son 5-6 ay içerisinde. Son zamanlarda özellikle hırsızlık vakası baya bir arttı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN