Diagne'nin menajeri açıkladı! Sözleşme şartları bile belli oldu

Diagne'nin menajeri açıkladı! Sözleşme şartları bile belli oldu

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Diagne için İngiliz kulübü WBA devrede...

2018-19 sezonunun devre arasında Kasımpaşa’dan bonuslarla birlikte 15 milyon euro’ya transfer edilen Mbaye Diagne, Club Brugge’dan sonra bu sefer de Premier Lig ekibi WBA’ya kiralık olarak gönderiliyor.

Geldiği ilk günden beri gerek saha için, gerekse saha dışında sergilediği tavırlarla Galatasaray camiasının tepkisini çeken Diagne için WBA’nın devreye girdiği öğrenilirken, tecrübeli teknik adam Sam Allardayce’ın Senegalli golcüyü resmen istediği bildirildi. Aslında Hoffenheim forması giyen İsak Belfodil’i talep etmesine rağmen Alman ekibinin oyuncusunu bırakmaması üzerine Diagne’ye yoğunlaşan WBA’nın Galatasaray yönetimiyle masaya oturduğu anlaşılırken, iki tarafın sözleşme şartlarını bile konuştuğu bildirildi.

Premier Lig’de kötü günler geçiren WBA’nın, Galatasaray’a ‘ligde kalmayı başarırsak Diagne kariyerine WBA formasıyla devam eder’ teklifinde bulunduğu ifade edilirken, sarı kırmızılı yönetimin bu teklife ‘evet’ dediği belirtildi. 

İki kulüp arasındaki görüşmeleri doğrulayan Claudio Druetta ‘anlaşmanın yakın olduğunu’ açıklarken, İtalyan menajerin ‘farklı takımlarla da görüşüyoruz’ sözleri transfer ihtimalini bir kat daha artırdı. Galatasaray formasıyla bu sezon 18 maça çıkan Diagne 11 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN