Diego Perotti kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi mevkiide oynuyor? Fenerbahçe’den transfer bombası

Diego Perotti kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi mevkiide oynuyor? Fenerbahçe’den transfer bombası

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Roma forması giyen yıldız futbolcu Diego Perotti için girişimlere başladı. Fenerbahçe’nin ilgilendiği ‘’Diego Perotti kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ soruları, taraftarlarca merak edilmeye başlandı.

Kendi ülkesi Arjantin’de futbola başlayan Diego Perotti, CD Moron, Sevilla, Boca Juniors ve Genoa takımlarında top koşturdu. Son olarak Cengiz Ünder’in oynadığı Roma’ya 9 milyon avro karşılığında transfer olan Diego Perotti ile Fenerbahçe ilgileniyor.

FENERBAHÇE’DE PEROTTİ SESLERİ

TRT Spor'un haberine göre; Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma'dan Diego Perotti'yi transfer etmek için girişimlere başlayan Fenerbahçe, Roma forması giyen yıldız oyuncu için resmi teklif yaptı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan 31 yaşındaki oyuncunun menajeriyle de görüşmelerin başladığı belirtildi.

Genoa'dan 2016’da 9 milyon avroya Roma’nın yolunu tutan kanat oyuncusu, bu sezon 21 maçta 4 gol kaydederken, 2 de asist yaptı.

DİEGO PEROTTİ KİMDİR?

26 Temmuz 1988 yılında Arjantin'in Moreno kentinde doğan 1,79'luk sol kanat oyuncusu Diego Perotti, futbola ülkesinin takımlarından CD Moron ile başladı. 2007 yılında Sevilla’nın altyapısına transfer oldu.

2009'da Sevilla'nın A takımına yükselen Perotti, 2014'te Boca Juniors'a kiralık olarak gitti. Aynı yıl Genoa'ya transfer olan Perotti, 2016'da Roma'ya kiralandı. Bir sezon sonra Roma'ya 9 milyon avro karşılığında transfer olan Perotti’nin Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde tamamlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN