Digiturk nasıl iptal edilir 2020? Adım adım Bein Sports üyeliğini iptal etmek nasıl yapılır?

Digiturk nasıl iptal edilir 2020? Adım adım Bein Sports üyeliğini iptal etmek nasıl yapılır?

Bein Sports iptalinin nasıl yapılacağı son günlerde merak ediliyor. Digiturk platformunu kullanan Bein Sports aboneleri, üyeliklerini iptal etmek için çeşitli yolları deniyor. Özellikel Fenerbahçe taraftalarının son günlerde başlattığı Digiturk aboneliğini iptal etme kampanyası sonrası adım adım Bein Sports aboneliğini iptal etmenin yolları araştırılıyor. Bilindiği üzere Süper Lig maçlarını yayınlanan Lig TV'nın adı 2017 yılında Bein Sports olarak değişmişti. İşte detaylar...

'Bein Sports aboneliği nasıl iptal edilir 2020?', 'Digiturk üyeliği iptali nasıl yapılır?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2020-21 sezonu transfer harcama limitlerinin yetersiz olduğunu dile getiren Fenerbahçeli taraftarlar, Süper Lig yayıncısı Bein Sports üyeliklerini iptal etmek için harekete geçti. Harcama limitinin değişmemesi halinde transfer yapması pek mümkün görünmeyen Fenerbahçe'de, bütçeyi dengelemek için bazı futbolcuların satılması gerekebilir. Bu nedenle sahada yıldız futbolculardan ziyade altyapıdan gelen genç futbolcuları izlemek durumunda kalacak taraftarlar, yayıncı kuruluş Bein Sports'un yer aldığı Digiturk platformu aboneliklerini iptal etmeye başladı. İptal kampanyası, TFF'nin düşük tuttuğu transfer harcama limiti kararına bir protesto olarak düzenleniyor. Detaylar haberimizde...

DIGITURK BEIN SPORTS NASIL İPTAL EDİLİR?

Digiturk aboneliğinizi iptal etmek isterseniz bazı adımları gerçekleştirmeniz gerekiyor. Ön ödemeli Digiturk (öde kullan) dahil tüm paket ve kampanyalı hesapların kapatılması için yazılı dilekçe verilmesi gerekmektedir. Bunun için Digiturk'ün bölgenizde bulunan bayisine giderek kapatmak istediğinizi bildirmeniz gerekmektedir.

Bayideki Digiturk temsilcisi size verdiği formu doldurup imza atmanızı isteyecektir. Temsilcis, kimlik fotokopisi ve kapatma formu ile birlikte Digiturk merkezine faks çekecektir. Bunun için sizden 4-5 TL civarında faks gönderme ücreti talep edilebilir. Böylece iptal başvurunuzu yapmış olursunuz.

Başvurunun ardından 24 saat içerisinde telefonla Digiturk merkezinden sizi arayıp, kapatma durumunuzu teyit etmek isteyeceklerdir ve neden kapatmak istediğinizi soracaklardır. Bu konuşmanın ardından kapatma talebinizi tekrar iletmeniz durumunda ilk başlangıçta yaptığınız sözleşme 7 gün içerisinde feshedilecektir.

Sözleşme fesihinden sonra cihazınızı yine size en yakın Digiturk bayisine teslim edip teslim ettiğinize dair belgenizi alıp, Digiturk'ünüzü kapatabilirsiniz.

ADIM ADIM DIGITURK BEN SPORTS İPTAL ETMEK

Bein Sports üyeliğini iptal ettirmek için farkı yöntemler bulunmaktadır:

* Digitürk yetkili servisleri üzerinden üyelik iptali
* Digitürk müşteri hizmetleri üzerinden üyelik iptali
* Faks göndererek üyelik iptali
* Evden evrak teslimiyle üyelik iptali
* Adrese mektup göndererek üyelik iptali

Diğer bir yöntem olarak ise 0212-473-73-73 numaralı müşteri hizmetlerinin aranması yolu ile de yapılmaktadır. Bein Sports'un faks numarası 0212-473-99-99'dur. Bu numaraya üyelik iptal formunun faks çekilmesi halinde de abonelik iptal işlemleri yapılabilmektedir.

* Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi
* Abone imzası
* Aboneye ait cep telefonu numarası
* Üyelik iptal gerekçesi
* Üyelik numarası ya da dijital kart numarası

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN