AK Parti Heyeti Kaynartepe Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Heyeti Kaynartepe Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet, sokağa çıkma yasağı ve çatışmalardan dolayı zarar gören Kaynartepe Mahallesi’nde inceleme yaptı

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer tarafından görevlendirilen heyet, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyip, zarar gören esnaf ve mahallelilerin durumlarını belirten bir rapor hazırladı. Sokağa çıkma yasağı ve ardından başlayan operasyonlarda teröristler tarafından evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşların sıkıntılarını yerinde incelemek üzere Kaynartepe Mahallesi’ne giden heyet, vatandaşlarla teker teker görüştü. Heyet incelemelerinde zarar gören ev, iş yerleri ile göçe zorlanan mahalle sakinlerinin durumları hakkında rapor hazırladı. Hazırlanan raporun AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer tarafından ilgililere iletilerek, vatandaşların zararlarının karşılanmasının talep edileceği belirtildi.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN