Başkan Beyoğlu sokakta çocuklarla misket oynadı

Başkan Beyoğlu sokakta çocuklarla misket oynadı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Körhat Mahallesinde esnaf ve ev ziyareti gerçekleştirdikten sonra sokakta çocuklarla misket oynadı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Körhat Mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinin ardından sokakta misket oynayan çocukların arasına karışan Başkan Beyoğlu, çocuklarla misket oynadı. Çocukları anlamanın ve onları geleceğe umutla taşımanın yolunun, onlara karşı empati geliştirmek ve onlarla beraber zaman geçirmek olduğunu aktaran Başkan Beyoğlu, “Çocukluğumuzda hep beraber oynardık, bizim için vazgeçilmez bir eğlenceydi. Eski Diyarbakır sokaklarına aşina olduğu, hemen herkes için anısı olan bir oyundu. Çocuklarımızı anlamanın ve onları geleceğe umutla taşımanın yolu, onlara karşı empati geliştirmek ve onlarla beraber zaman geçirmektir. Elimizden geldiğince çocuklarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Çocuklarımızdan isteğimiz ise eğitimlerini hiçbir şekilde aksatmasınlar. Çünkü ülkemizin yarınlarının teminatı kendileri olacaktır” dedi.

DİYARBAKIR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN