Başkan Nasıranlı ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Nasıranlı ziyaretlerine devam ediyor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı, göreve yeni başlayan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız’ı makamlarında ziyaret etti

ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız’ı da ziyaret eden Başkan Nasıranlı, Diyarbakır’da iş adamlarının hazırladıkları projeleri tanıtarak Diyarbakır’ı kalkındırmak için yeni projelere imza atacaklarını istişare etti.Daha sonra bazı yatırımcıları iş yerlerini de ziyaret eden Nasıranlı incelemeler esnasında yolları kötü olan yatırımcıların, yollarının yapılabilmesi için iş yerlerinin bağlı bulunduğu Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu incelemeler esnasında arayarak vatandaşların talebini iletti. Başkan Beyoğlu da eksiklerin hızlı bir şekilde giderileceği sözünü verdi.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN