Dicle’de Atatürk’ü anma programı

Dicle’de Atatürk’ü anma programı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatür’ün ebediyete intikalinin 81’inci yıl dönümü nedeniyle Dicle Diyarbakır’ın ilçesinde anma programı düzenlendi

Anma programı, Dicle Hükümet Konağı bahçesindeki tören alanına çelenk konulmasıyla başladı. Anma programına Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, kamu kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.Buradaki törenin ardından program Dicle Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen bir dizi etkinlikle devam etti. Buradaki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Atatürk’ü anma programında öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Atatürk’ün hayatını anlatan sunumlar yapıldı.Programda ayrıca Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve kendisine ithafen yazılan şarkılardan oluşan koru çalışmaları sahnelendi.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN