Gezer memleket işi gönül işi standı açılışını yaptı

Gezer memleket işi gönül işi standı açılışını yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, memleket işi gönül işi standı açılışını yaparak, ilk broşürleri kendi eliyle vatandaşa dağıttı

31 Mart yerel seçime destek için AK Parti Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, memleket işi gönül işi standı açılışını yaparak, yapılan hizmetleri ve yapılacak olan yatırımları vatandaşa broşürleri kendi eliyle dağıtarak anlattı. Yerel seçimlere sayılı günler kala stant açılışı sonrası ziyaretlerine de devam eden Gezer, ilçe yönetimi ile Bağlar ilçesinde bulunan Polis Okulu, sağlık ocağı, Dörtyol ve Nükhet Coşkun caddelerinde esnafını gece gündüz demeden ziyaret etmeye devam ediyor. Samimiyetle destek sözü alan Gezer, hizmet sözü vererek destek toplamaya devam ediyor.

DİYARBAKIR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN