Lice Belediyesi yol temizleme çalışmalarına devam ediyor

Lice Belediyesi yol temizleme çalışmalarına devam ediyor

Diyarbakır’ın Lice Belediyesi tarafından vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir çevre sunabilmek amacıyla yapılan yol temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Lice Belediyesi tarafından vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir çevre sunabilmek amacıyla yapılan yol temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda ve çevre temizliğine önem gösteren Lice Belediyesi, bu alanda sokakların daha temiz ve hijyenik olması çalışmalarını sürdürüyor. Yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıkların önüne geçiliyor. Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik, kendilerinin burada el birliği ile vatandaşlara nasıl hizmet yapabilirizi düşündükleri belirtti. Kaymakam Çelik, "Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri de çevre temizliğidir. Amacımız vatandaşımızın daha temiz yollarda yürümesidir. Yol temizleme çalışmalarımız program dahilinde devam edecektir" dedi.

DİYARBAKIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN