Necip Fazıl şiirleriyle nostalji

Necip Fazıl şiirleriyle nostalji

Diyarbakır’da düzenlediği etkinliklerle buluşma noktası haline gelen Ceylan Karavil Park AVM’de Necip Fazıl şiirleri ile devlet tiyatrosu oyuncuları izleyiciyle buluştu

Düzenlediği etkinliklerle Diyarbakırlıların buluşma noktası haline gelen, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Prime Development tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, Necip Fazıl şiirleriyle zamana yolculuk ederek ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı. Ziyaretçilerine nostalji bir gün hazırlayan Ceylan Karavil Park AVM zamana yolculuk kapılarını açarak vatandaşları geçmiş yıllara götürdü. Sahne gösterilerinde Necip Fazıl şiirleri eşliğinde ve devlet tiyatrosu oyuncuları gösteri ile ziyaretçilerine muhteşem bir hafta sonu geçirtti.

DİYARBAKIR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN